Mixen en masteren 

De opnamesessies vinden plaats in samenwerking met de studio van ‘Masters Of Sound’ in Roelofarendsveen. Een professionele opnamestudio waar tijdens de opnames zowel de sfeer en het gevoel van groot belang zijn. Ik streef ernaar het creatieve proces zo weinig mogelijk te verstoren. Een duidelijke open en eerlijke communicatie bij elke sessie is onontbeerlijk en voor mij de manier om met het opnemen en mixen van muziek bezig te zijn.

Het mixen van jouw muziek is ook een erg belangrijk moment in het proces. Vanaf hier bepaal je hoever je gaat. Hoeveel tijd wil je besteden aan de muziek, is het een demo die jullie weergeeft zoals je klinkt of wil je nog meer uit je de opnamen halen? Wil je bijvoorbeeld ‘live’ en naturel klinken of juist meer geproduceerd? Ben je al wat verder en wil je naast het opnemen van een demo je zelf meer promoten via een website, sociale media of merchandise dan is dat allemaal mogelijk. Meer weten? Bel of email mij en vraag naar wat er mogelijk is!

"De lessen en nazorg bij Ruud zijn echt prima en professioneel te noemen. In de op mijn wensen aangepaste les veel relevante info over Logic gekregen...

- Alex Roelofs -

ex-NITS bassist/keyboards
Meer lezen »

"Ruud is een enthousiaste vent die goed uit kan leggen. In mijn geval had ik wat voorkennis...

- M. Kalsbeek -

Componist voor Hikimori/Music for Media
Meer lezen »