Over Ruud

De afgelopen 25 jaar heeft Ruud veel muziek gemaakt in diverse semi-professionele bandjes waarvoor hij veel songs heeft geschreven en ook ‘live’ mee heeft opgetreden. Afgestudeerd als Audiotechnicus en Sound designer leeft hij voor het componeren en mixen van muziek en sounds onder films, documentaires en games.

Ruud heeft meegedaan met Entertainment Experience van Paul Verhoeven als filmcomponist! Bij Entertainment Experience krijgen jonge talentvolle makers of mensen met ambitie, de kans van hun leven. De film is opgedeeld in 8 delen en Ruud doet nu mee met de filmcrew van IO filmprodukties en heeft ook met voorgaande delen als componist meegedaan. Dit is de eerste User Generated Movie die er in Nederland wordt gemaakt en de premiere in september 2012 plaatsvinden.

Ruud heeft deel 8 van de Entertainment Experience gewonnen voor ‘Muziek’. Nu maakt hij samen met Luuk Degen de score voor de totale film van IO filmproducties die ‘Lotgenoten’ gaat heten.

"De lessen en nazorg bij Ruud zijn echt prima en professioneel te noemen. In de op mijn wensen aangepaste les veel relevante info over Logic gekregen...

- Alex Roelofs -

ex-NITS bassist/keyboards
Meer lezen »

"Ruud is een enthousiaste vent die goed uit kan leggen. In mijn geval had ik wat voorkennis...

- M. Kalsbeek -

Componist voor Hikimori/Music for Media
Meer lezen »